Uw sloopauto verkopen aan STS Holland

Uw sloopauto verkopen aan STS Holland

13/01/2019 transport 0
sloopauto verkopen

Heeft u momenteel een auto die klaar is voor sloop maar wilt u er graag nog iets voor terug? Dan is het zeker een aanrader om uw auto te verkopen aan STS Holland! Hier krijgt u namelijk altijd een mooi bedrag terug voor uw sloopauto. Dus heeft u een sloopauto die u moet gaan wegbrengen? Uw sloopauto verkopen doet u zeker weten bij STS Holland.

Een sloopauto verkopen?

Wanneer u denkt dat uw sloopauto niets meer waard is? Dan heeft u het helemaal mis! Iedere auto heeft namelijk nog een bepaalde waarde aangezien er altijd nog wel herbruikbare onderdelen in zitten die geld waard zijn. Daarom zult u altijd een mooi en redelijk bedrag terugkrijgen bij STS Holland wanneer u besluit om uw sloopauto te verkopen aan STS Holland. Soms valt een auto particulier niet meer te verkopen en dan moet u gaan kiezen. Uw auto als sloopauto verkopen of geheel laten repareren. Soms is laten repareren niet eens meer mogelijk en dan moet u de sloopauto verkopen. Hier krijgt u ook geld voor. De werkende en herbruikbare onderdelen worden los verkocht door de sloperij. U zult uzelf gaan verbazen hoeveel onderdelen er eigenlijk nog hergebruikt kunnen worden ondanks het een sloopauto is.

Waarom kiezen voor STS Holland

Het is zeker een aanrader om te kiezen voor STS Holland. Zij bieden verschillende voordele. Hieronder kunt u een aantal voordelen lezen:

  • STS Holland biedt zeer schappelijke prijzen voor uw sloopauto
  • Iedere auto kan terecht
  • Het is een zeer professioneel bedrijf
  • Veel positieve klanten

 

Geef een antwoord