Mijn persoonlijke ervaring met dit verkeersschool Arnhem en omstreken bedrijf.

Mijn persoonlijke ervaring met dit verkeersschool Arnhem en omstreken bedrijf.

19/10/2018 rijschool 0
ceesvendrik_logo

autorijschoolMijn persoonlijke ervaring met verkeersschool Arnhem en omstreken bedrijf genaamd Cees Vendrik is zeer goed verlopen, want de werknemers van dit bedrijf hebben mij uitstekend geholpen met het te behalen van mijn rijbewijs. Hiervoor ben ik dit bedrijf zeer dankbaar.

Hoe ik persoonlijk terecht kwam bij dit bedrijf.

De manier waarop ik terecht kwam bij dit verkeersschool Arnhem en omstreken bedrijf genaamd Cees Vendrik komt door middel van mijn nicht, want zij had haar rijbewijs hier namelijk ook behaald. Mijn nicht raadde mij dit verkeersschool Arnhem bedrijf aan omdat ze vond dat de werknemers zeer goed en geduldig met haar omgingen, hierdoor had zij haar rijbewijs makkelijk behaald zonder enkele moeite. Ook hebben de werknemers van dit bedrijf mij uitstekend geholpen met het te behalen van mijn rijbewijs. De werknemers in dienst bij dit bedrijf hebben beschikking tot de juiste diploma en opleiding, hierdoor kunnen zij u optimaal te hulp staan met al uw wensen en behoeftes.

Goede punten van dit bedrijf bedrijf.

  1. De auto’s van dit bedrijf zijn relatief nieuw en hierdoor comfortabel.
  2. De rijlessen van dit bedrijf zijn structureel en zitten bomvol informatie.
  3. De rijinstructeurs hebben veel geduld en helpen u met alles.

 

Geef een antwoord