Haal snel je rijbewijs bij SnelGeslaagd

Haal snel je rijbewijs bij SnelGeslaagd

10/10/2018 rijschool 0
snelgeslaagd

rijschoolSnelGeslaagd doet zijn naam waarmaken. Ik ben namelijk geslaagd binnen 24 rijlessen. Tegenwoordig is dat ongekend. Zo zijn de meeste leerlingen al gauw 40 rijlessen verder, voordat het rijbewijs wordt gehaald. Het is daarom super belangrijk om een duidelijk instructeur te hebben die weet wat er nodig is om jouw rijbewijs te halen. Zo wordt er bij SnelGeslaagd een duidelijk lesschema gemaakt en wordt alles goed behandelt. Dit is super belangrijk, want als er iets niet duidelijk is loop je alleen maar achter de feiten aan.

Mijn rijinstructeur heeft super veel ervaring. Hij stopte al zijn energie in het lessen, zodat je ook niet veel geld aan een rijbewijs hoeft uit te geven. Wat betreft de pakketten heeft SnelGeslaagd veel opties. Als je van jezelf weet dat je snel leert of wellicht al redelijk kan autorijden, zou ik natuurlijk geen 40 lessen afnemen. Een pakket van 20 lessen is dan voldoende. Je kan namelijk na het pakket altijd losse lessen afnemen.

Praktijk

Mijn praktijk examen verliep uitstekend. De examinator dacht zelfs dat ik al een paar jaar mijn rijbewijs had. Erg positief als je het mij vraagt, maar uiteraard ook voor SnelGeslaagd. Ik vind het daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf te gaan lessen. Zij beschikken over alles wat je als leerling zijnde nodig hebt van een goede rijschool. Alle puntjes worden goed behandelt en bij vragen wordt het nogmaals uitgelegd.

Mochten er vragen zijn over pakketten kan je altijd contact met ze opnemen. Via de mail en telefonisch staan ze jou graag te woord!

 

Geef een antwoord