De perfecte fiets is de Stromer ST5

De perfecte fiets is de Stromer ST5

24/10/2018 fiets 0
Logo Dikkenberg Exclusief

stromerBent u op zoek naar de perfecte fiets met vele verschillende opties, maar welke er ook super elegant en luxueus uitziet? Dan bent u bij Dikkenberg Exclusief aan het juiste adres voor de Stromer ST5. Deze fiets voldoet aan al uw wensen! Wat uw wensen ook zijn, deze fiets beschikt over alles!

Waarom kiezen voor de Stromer ST5?

  • De Stromer ST5 heeft een perfecte framegeometrie die is afgestemd op de 27,5 inch wielen. De banden van de Stromer ST5 zijn high performance wat zorgt voor veiligheid op de weg aangezien u een goede grip op de weg heeft. Een fietstocht wordt hierdoor een luxueuze rit. Tenslotte zal u geen enkele kabel zien zitten en is de fiets tot in de puntjes afgewerkt!
  • Innovatie heeft te maken met het uitwerpen van de batterij bij aanraking of naadloze vergrendeling of ontgrendeling via bluetooth.
  • Ten slotte zal de Stromer ST5 voor prestatie zorgen tot in de kleinste details. De motor is zo krachtig maar biedt hiervan nog meer wanneer u de sport modus inschakelt.

De Stromer ST5 kunt u bekijken in de webshop van Dikkenberg exclusief maar u kunt er ook voor kiezen om naar de showroom te gaan in Herveld.

 

Geef een antwoord