Banden Waalwijk

Banden Waalwijk

10/01/2019 auto 0
Banden Waalwijk

Ik was op zoek naar een garage in de buurt van Waalwijk. Mijn auto was weer toe aan een onderhoudsbeurt en set nieuwe banden. Ik heb vervolgens gezocht naar informatie over autogarages bij mij in de buurt. Ik kwam hierdoor uit op Banden Waalwijk. Op de website stond vermeld dat ze beschikken over een erg breed assortiment.

Website

Nadat ik Banden Waalwijk had opgezocht en uitkwam op de website van het bedrijf was er erg veel informatie te vinden over wat ze aan te bieden hebben. Het bedrijf bestaat al sinds 1994 en in die tijd hebben ze erg veel klanten gehad die positief waren over de garage. De garage verkoopt ook tweedehands banden die een profieldiepte bevatten van tussen de 5 en 7 mm die ook uitvoerig zijn getest.

Onderhoudsbeurt

Op de website was er een kopje onderhoudsbeurt te vinden waar ik vervolgens op had geklikt. Hier was er informatie te vinden over welke reparaties ze aanbieden. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en de prijzen waren relatief aan de lage kant. Ik had ook een paar tweedehands banden gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De volgende dag kon ik mijn auto weer ophalen. Ik was erg tevreden over manier waarop garage bandenland mij geholpen heeft.

Voor meer informatie, kunt u  hier klikken.

 

Geef een antwoord